dimecres, 17 de desembre del 2014

TRAGICA MORT A SANT JOAN

Mor una dona atropellada a Sant Joan durant els jocs des pla.


El passat 24 de Juny en el marc de les festes de Sant Joan de Ciutadella hi va haber un accident, en què va resultar morta una turista catalana.

Els jocs van ser suspesos degut a l'accident que ocorregué durant les proves de 's'ensortilla'. Un cavall que corria s'ensortilla se va endur a dos persones pel davant, cuant va caure el cavaller al terra. El jinet va perdre l'equilibri i també va caure ,resultant ferit. Tots tres van estar evacuats pels serveis sanitaris, una de les dues persones atropellades han tingut traumatismes de consideració. Les tres persones van ser traslallades a un centre de salut diferent.

Aproximadament a les 23.00 es va avisar per megafonia que se suspenien els jocs des pla i que farien dues voltes de cargol amb música des pla amb continuació de festa de poble. Posteriorment el batle acompanyat amb el cap de policia van anunciar que no es farien els jocs des pla fins que els ferits no fossin evacuats. El cavaller i els altres dos accidentats van ser evacuats a un centre sanitari , un d'ells amb pronòstics greus.

La dona que havia patit greus traumatismes al ser atropellada en els jocs des Pla ,va morir a l'hospital de Son Espases de Palma.




jocs des pla.jpg
Les ambulàncies esperen per evacuar els ferits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada